Stoppen Met Roken Terneuzen | Coaching bij Medipro

Stoppen met Roken Medipro – Terneuzen

Vind uw hulp bij stoppen met roken in Terneuzen

Bij deze vestiging van Medipro in Terneuzen is Rita Dobbelaar werkzaam als coach. Zij kan u persoonlijk begeleiden als u definitief wilt stoppen met roken. De begeleiding, tips en adviezen worden afgestemd op uw individuele situatie. Het eventuele gebruik van medicatie tijdens het stoppen met roken traject kan met de coach worden besproken. Hieronder vindt u de adresgegevens van deze vestiging van Medipro in Terneuzen .

Terneuzen

van Steenbergenlaan 29

4531 HL Terneuzen

Rita Dobbelaar

De praktijk is gevestigd in Medisch Centrum Epicurus. U kan zich melden bij huisartsenpraktijk Bolwerk.

Plan mijn OV-reis

Persoonlijke coaching in Terneuzen

Hulp bij het stoppen met roken vergroot uw kans op een succesvolle stoppoging tot wel tien keer. Uw coach in Terneuzen begeleidt u in 4 persoonlijke gesprekken gedurende uw stopproces. Tijdens het eerste consult wordt onder andere besproken of de inzet van een hulpmiddel wenselijk en mogelijk is. Op basis van uw persoonlijke situatie en belangrijke aandachtspunten, wordt de begeleiding volledig op maat afgestemd.

Wilt u liever niet naar de vestiging in Terneuzen reizen? Dan kunt u ook kiezen voor telefonische coaching.

Vergoed zonder eigen risico

Door vrijwel alle zorgverzekeraars wordt het coachingstraject volledig vergoed. Dit geldt ook voor hulpmiddelen die als onderdeel van het coachingstraject worden gebruikt. Deze vergoeding gaat niet ten laste van uw eigen risico. Hier vindt u een overzicht per zorgverzekeraar over de vergoeding.

Bel Mij Terug

Twijfelt u over stoppen met roken of heeft u gewoon een vraag.