Nieuws
Kwaliteitsregister Stoppen met Roken

Kwaliteitsregister Stoppen met Roken

Er zijn in Nederland vele coaches actief op het gebied van hulp bij stoppen met roken. Natuurlijk wilt u de beste coach en een begeleidingsmethode die ook echt werkt. Maar waar vindt u die? En hoe weet u zeker of de betreffende coach gekwalificeerd is? Het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken kan u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Kwaliteitsregister Stoppen met Roken

Het Kwaliteitsregister is opgericht op 1 september 2011 en waarborgt de kwaliteit van stoppen met roken begeleiding. In dit online register kunt u alle gecertificeerde stoppen met roken begeleiders vinden.

De coaches die in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken vermeld staan, bieden een intensieve stoppen met roken begeleiding aan waarvan de werkzaamheid wetenschappelijk bewezen is. Deze begeleiding kan plaatsvinden in de vorm van telefonische stoppen met roken coaching, persoonlijke coaching of groepstraining.

Stoppen met roken vergoeding en het Kwaliteitsregister

Hulp bij stoppen met roken en eventuele hulpmiddelen kunnen vergoed worden vanuit de basisverzekering, mits de behandelaar is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken.

Alle Medipro coaches zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Daarnaast heeft Medipro contracten met de meeste zorgverzekeraars, waardoor onze begeleiding volledig vergoed wordt vanuit het basispakket. Sinds 2019 betaalt u bij veel zorgverzekeraars geen eigen risico voor stoppen met roken begeleiding.

Opleiding Stoppen met roken coach

Medipro is bovendien een erkend opleidingsinstituut voor stoppen met roken coaches en onze opleiding is geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Wij investeren veel in scholing en nascholing van onze coaches. Op deze manier kunnen wij een hoge kwaliteit leveren. Wilt u meer weten? Bekijk dan onze stoppen met roken coach opleiding of zoek een Medipro coach in de buurt.

Heeft u vragen over het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken of wilt u meer weten over Medipro? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel ons op 088 – 7867799.

Gepubliceerd op: 20-02-2019
Delen: