Nieuws
corona en stoppen met roken bij Medipro

Maatregelen Medipro omtrent het coronavirus

Update: 17-03-2020

Ook bij Medipro nemen wij maatregelen in verband met het coronavirus. Wij volgen hierbij de adviezen op van het RIVM.

Graag stellen wij u hierbij van onze maatregelen op de hoogte. Op deze pagina vindt u informatie als u al begonnen bent met de begeleiding, maar ook informatie als u graag met een begeleidingstraject bij ons wil starten.

 

corona en stoppen met roken medipro

Bent u al begonnen met de begeleiding?

Indien u al gestart bent met telefonische coaching, kan uw traject gewoon doorgaan.

Indien u gestart bent met persoonlijke coaching, dan kan uw afspraak doorgaan, mits er bij zowel uw coach als bij u geen (milde) verkoudheidsklachten zijn. Denk bij verkoudheidsklachten aan niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, of een verhoging tot 38 graden.

Wij hanteren deze maatregelen vanuit het standpunt (conform de richtlijnen van het RIVM) dat een gesprek tussen twee gezonde mensen door moet kunnen gaan. Daarnaast volgen wij ook het advies van het RIVM om bij (milde) klachten thuis te blijven en (sociale) contacten te beperken. Indien uw coach last heeft van klachten, neemt uw coach contact met u op. Indien u zelf klachten heeft, kunt u zelf contact opnemen met uw coach om de afspraak om te zetten naar telefonische coaching of te verplaatsen naar een latere datum.

Heeft u geen gezondheidsklachten, maar wilt u uw afspraak toch liever omzetten naar telefonische coaching? Neem dan contact op met uw persoonlijke coach. Mocht u deze niet kunnen bereiken, bel dan naar het hoofdkantoor: 088-7867799.

Wilt u graag beginnen met stoppen-met-rokenbegeleiding?

Als u wilt stoppen met roken bij Medipro, adviseren wij u momenteel om te kiezen voor telefonische coaching. Vooralsnog is persoonlijke coaching ook mogelijk, indien de coach van de vestiging daar de mogelijkheid voor heeft. Indien u (milde) verkoudheidsklachten heeft, kunt u conform de richtlijnen van het RIVM enkel bij ons terecht voor telefonische coaching. Denk bij verkoudheidsklachten aan niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, of een verhoging tot 38 graden.

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en waar nodig passen wij onze maatregelen verder aan.

Gepubliceerd op: 17-03-2020
Delen: