Maatregelen Medipro omtrent het coronavirus

16-12-2020 11:05

Ook bij Medipro nemen wij maatregelen in verband met het coronavirus. Wij volgen hierbij de adviezen op van het RIVM.

Graag stellen wij u van onze maatregelen op de hoogte middels de informatie op deze pagina. Hier vindt u informatie als u al een traject bij ons gestart bent, maar ook informatie als u graag een traject bij ons wil opstarten.

Heeft u al een traject opgestart?

Indien u al gestart bent met telefonische coaching, kan uw traject gewoon doorgaan.

Indien u gestart bent met persoonlijke coaching, dan kan uw afspraak doorgaan, mits er bij zowel uw coach als bij u geen (milde) verkoudheidsklachten zijn. Denk bij verkoudheidsklachten aan niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, of een verhoging tot 38 graden. Als u naar een van onze vestigingen komt, dient u zich te houden aan ons coronabeleid, om de afspraak voor u en onze coaches veilig te houden.

Indien uw coach last heeft van klachten, neemt uw coach contact met u op. Indien u zelf klachten heeft, kunt u zelf contact opnemen met uw coach om de afspraak om te zetten naar telefonische coaching of te verplaatsen naar een latere datum.

Heeft u geen gezondheidsklachten maar wilt u uw afspraak toch liever omzetten naar telefonische coaching? Neem dan contact op met uw persoonlijke coach. Mocht u deze niet kunnen bereiken, bel dan naar het hoofdkantoor: 088-7867799.

Wilt u graag een traject opstarten?

Als u wilt stoppen met roken en een traject bij Medipro wilt opstarten, adviseren wij u momenteel om te kiezen voor telefonische coaching. Vooralsnog is persoonlijke coaching ook mogelijk, indien de coach van de vestiging daar de mogelijkheid voor heeft. Indien u (milde) verkoudheidsklachten heeft, kunt u conform de richtlijnen van het RIVM enkel bij ons terecht voor telefonische coaching. Denk bij verkoudheidsklachten aan niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, of een verhoging tot 38 graden.

corona en stoppen met roken medipro

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en waar nodig passen wij onze maatregelen verder aan.

Lees hier alles over de werkwijze van Medipro tijdens de coronaperiode