Nieuws
rookvrije locatie

Rookvrije locaties door heel Nederland

Op zoek naar een rookvrije locatie in Nederland? Dan heeft de Rookvrije Generatie iets handigs voor u bedacht. Ze hebben een interactieve kaart gemaakt waarop u alle rookvrije locaties door heel Nederland kan zien. Dit kan handig zijn voor bedrijven, maar ook voor gezinnen die een dagje weg willen en opzoek zijn naar een leuke activiteit.

Regio’s filteren

U heeft de mogelijkheid om bepaalde onderdelen te selecteren. Zo is het mogelijk om te zien welke organisaties rookvrij zijn binnen een bepaald gebied, deze gebieden zijn ingedeeld in GGD regio’s. Deze optie is er ook als het gaat om de categorieën vrije tijd, sport en spel. Daarnaast kunt u op de kaart in en uitzoomen waardoor u bepaalde gebieden kan zien, hier wordt dan precies laten zien waar de rookvrije locaties liggen.

Handig voor de vakantie

De mogelijkheid om te filteren op vakantieverblijven, dag attracties, speeltuinen en nog veel meer activiteiten is er ook. Heerlijk voor als u even er uit wil met de kinderen en niet gestoord wil worden door rokende mensen of de geur van tabak.

Wilt u stoppen?

Heeft dit u geïnspireerd om te stoppen met roken? Wij helpen u graag! Stoppen met roken met behulp van een coach is tot wel 10 keer succesvoller dan stoppen zonder hulp. U kunt bij ons terecht voor persoonlijke of telefonische coaching, eventueel in combinatie met hulpmiddelen zoals nicotinevervangers. Het begeleidingstraject wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed zonder eigen risico. Voor meer informatie of advies kunt u contact met ons opnemen via de website, of door te bellen naar 088-7867799.

Gepubliceerd op: 27-07-2023
Delen: